Koronavírus tájékoztató

Kedves Vendégeink!

Szeretnénk, hogy pihenésetek alatt biztonságban legyetek! Az alábbiakban tájékozódhattok apartmanházunk működéséről és a bevezetett óvintézkedéseinkről.

  • Mivel a Villa Jazz automatizált szálláshelyként működik, nincs személyes kontaktus a személyzet és a vendégek kötött. Természetesen amennyiben szeretnétek személyesen, ill. telefonon és e-mailben is el tudtok érni minket. A foglalás, a fizetés, az apartmanházba történő bejelentkezés is online történik. A ház előterébe kapukóddal, az apartmanokba a chek-in boxba előre kikészített, fertőtlenített kártyával tudtok bejutni.

Közvetlenül a bejárat mellett kézfertőtlenítőt helyeztünk el!

  • Az apartmanokat természetesen eddig is nagyon alaposan takarítottuk, a tisztaságra ezután is nagyon figyelünk. Az ágynemű, a törülközők és a konyharuha mosodából érkezik, magas hőfokon mosva, kivasalva. Mindig új mosogatószivacsot, papír kéztörlőt, ill. fertőtlenítő folyadékot helyezünk el a konyhában.

Változás az eddigiekhez képest, hogy két foglalás között MINDIG hagyunk egy nap szünetet. Takarítás előtt és azután is ózonos fertőtlenítést végzünk, majd alapos szellőztetés után, az apartman az előző vendég kijelentkezése után legkorábban 28 órával foglalható el.

Az apartmanotokba megérkezésetek után senki nem megy be, így ugyanolyan biztonságban vagytok, mint a saját otthonotokban.

Távozáskor az apartmant nyitó kártyákat a chek-in boxban tudjátok hagyni.

A Villa Jazz nemcsak egy szállás, hanem lehetőség a teljes kikapcsolódásra, szellemi- és fizikai felfrissülésre az év bármely szakában!

Galéria

Kapcsolat

8850 Murau Anna-Neumann str 23.

+43 676 4459548

+36 20 3207950

villa@villajazz.eu